tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kuukorento on nyt virallisesti julkaistu ja lähetetty lentoon

Mielettömiä asioita tapahtuu aina välillä meille jokaiselle. Niistä mielettömyyksistä saisi jäädä muutamia muistojälkiä ihan vaan kaiken vaivan varalle. Keskiviikko 18.6.2014 oli minulle sellainen mieletön päivä, joten siitä hiukan hihkuen paloja muistelen. 


Taisin täristä siitä asti kun sain painotuoreen kirjan lopultakin käsiini. Se oli paljon kauniimpi kuin olin uskaltanut (tai muistanut) toivoa. Uskomatonta, käsittämätöntä, mieletöntä! Keskiviikkona minä kannoin kirjalaatikot Teatteriravintola Ankkurin pöytään jalat jännityksen jähmettäminä, sydän mukana pomppaillen. 


Julkistamistilaisuus oli kaikin puolin iloisen onnistunut, järkyttävästä jännityksestäni huolimatta. Tahdon kiittää sydämeni pohjasta kaikkia mukana olleita, te teitte tunnelmasta ihanan & taputuksista mojovat! Kiitokset kuuluuvat tietenkin myös apujoukoilleni, tsemppaaville ystävilleni, kustantajalle ja kaikille runojeni ystäville. Kumartava kiitos teille kultaisille! Kuukorento on nyt virallisesti julkaistu ja saateltu yhdessä lentoon.



On ollut mukavaa ja hämmentävän hauskaa saada positiivista palautetta esiintymisestä "loistavasta lausunnasta, tunnelmallisesta tulkinnasta ja luontevasta stand up komiikasta", kun omasta mielestäni olin tilaisuudessa jännitykseltäni notkea kuin rautakanki. :D 

Julkistamistilaisuudessa oli mukana myös entisiä oppilaitani. Voi ihanuudet!! Ohjasin aikoinaan juuri heille (yli 20 oppilaan yhdysluokalle) tunnin mittaisen Kani Koipeliini - teatteriesityksen. Dramatisoin kirjan, oppilaiden ideoita käyttäen, näytelmäksi ja ihan kaikki vuorosanat olivat runomittaa. Miten niin olen aina rakastanut runoutta ja haastetta :D

Ilahduin ja yllätyin täysin kaikesta ihanasta muistamisesta. Kummitytöltäni lahjaksi saamani upea Aurinko- kirja oli lahja parhaimmistoa. Oma kirjailijattaren polkuni taisi alkaa hyvin samanlaisilla kirjoilla silloin ala-aste iässä.Tädin mukaan ne tipahtivat säännöllisesti pakkotilauksena Mäkitien postilaatikkoon ja maksoivat 50 senttiä kipale. Minä kyllä muistan, että ne Heppakirjat olivat kovin haluttuja ja vapaasti tilattuja. 






Olin keskiviikkona kiedottu kehuihin, kukkiin ja kaikkeen kauniiseen. Kuohuva juoma yöpyvien ystävien kanssa oli parasta yhteistä iloista juhlaa, kun julkkarijännitys lopultakin helpotti. Kavereiden kannustus kantaa kirjailijaa ja kirjaa. Mielessäni asuu kiitollisuus teistä kaikista kirjanystävistä, joilla minua on siunattu!




Kiitos paljon myös saamastani runsaasta palautteesta! Rohkaisu, jakaminen ja kauniit sanat kannustavat lentoa. On ollut mielenkiintoista ja tärkeää kuulla mikä runo kokoelmasta on ketäkin sykähdyttänyt, naurattanut tai itkettänyt. Olen tahtonut runoillani lohduttaa ja ilahduttaa kuulijaa ja saadessani aitoa palautetta liikutun ja tiedän onnistuneeni. Nyt runot pääsivät toivomaansa vuoropuheluun. 

1 kommentti:

  1. Blogikirjoitus Kuukorennon julkkareista löytyy täältä :) unelmiakeltaisessatalossa.blogspot.com/2014/06/kuukorento.html

    VastaaPoista